Saturday, 6 April 2013

Bias baru dan result hehe

Hi HELLO Annyeong apa khabar freebies lama dah tak update blog aq ni keng tokpelh yong ponting skrang nie di update erm korang nak tahu tak UPSR izzah 5A TAU but bosanlah. Izzah skarang tingkatan 1 di kuhara and best jugak sebab ada perpis kan. Izzah selesa tau pakai tudung labuh padahal selama in izzah jarang pakai tudung labuh kan and korang nak tahu tak bias izzah skarang Boyfriend youngkwang oppa best dorang nie cute sgt comel gilerrr ouuuhhhh korang tak pernah bias cuba lah try jangan asyik nak becouple jerrrr 
ni foto diorang dari first debut hingga skarang nie lah 


 
best tau cer lah tgok hehehe annyong 

No comments:

Post a Comment