Friday, 29 June 2012

Cerita tentang orang yg sgt diminat




Hai korang,lama izzah tak update blog kan ! 
hehehehe saja lah 
coz tak sempat gitu
ha ni izzah maw ceritakan tentang my lovely nie 
nak tengok orang nya?
nie dia:-

comel dan handsome kan?
cute betul hahahahahaha
comel sgt 

bye korang sampai sini jak
izzah ceritakan ok ? 

 

Sunday, 3 June 2012

lama tak update blog


huh lamanya tak update blog. kesian blog izzah kan 
 hari nie izzah update blog sebab hair nie cuti bestnya dapat update blog kan koranga dah update blog korang . update lha jangan mcm izzah  kadang  kadang jak update blog itu pun
 kalaw ada masa 
.benci betul nasib baik hari ni syaqhirah tolong kalaw tak hmm.
alamatnya jelek lha blog izzah nie kan korang
  huh bosan jugak 
kalaw tak update blog nie \
eh jap korang baru baru nie izzah pegi perkhemahan taw best 
korang penah pegi berkhemah ke  kalau penah kongsi lah pengalaman korang
dekat blog izzah nie ya bye

Wednesday, 23 May 2012

alhamdullillah pulih juga blog nie huh


syukur ke hadrat illahi kerana memberi izzah  kawan seperti syaqhirah yg tlh menolong menyelesaikan masalah izzah  ALHAMDULILLAH  


AMIN YA ALLAH

Saturday, 7 April 2012

nama baru blog hehehehe




hai korang  dah pergi ke blog tue . best kan lagu  dia hehehehehe lain kali pergi lagi ya and follow hehehehe

Friday, 6 April 2012

terima kasih kerana jadi member terutama rien & qrah

assalamualaikum semua just for myh member only ok sila tengok ya video ini tolong bagi komen ye


HAI KORANG


 HAISH lamanya tak berceloteh penat btul coz hari hari ni asyik bwat keja rumah aje bosanlha eh korang dha lawat kha yg link saya bagi tu . tue kawan izzah punya link dia dha follow dha izzah punya blog nie so korang pun follow jua ya 



















bye seeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

peacee crackkk

what ever lha yg penting korang comment ok



bye hhehehehe

Thursday, 5 April 2012

kawan punya blo g sila ikuti

please follow this blog 
nurien-diary.blogspot.com

Cantik tak blog izzah . syaqhirah yg edit balik hihihi



hai korang . apa khabar nasib baik sempat buka blog nie kalau tak langsung takda papa ^_^ biasa  tahun 6 maw UPSR  tahun nie itu lha tak sempat hehehe bye korang

Friday, 30 March 2012



assalamuaalikum peeps . kepada syaqhirah saya minta maaf jika tersilap bahasa sama kamu jangan marah aq nie memeng selalu tersilap bahasa maklumlha org yg bengong tak macm diorang si husna cantik pandai aq tak aq kan 3g bukan macam diorang  2k kan . walaupun begitu,aq maw ucapakan terima kasih berbanyak-banyak kerana my fwen q rah is my bestfreind in laptop
 

Thursday, 15 March 2012

wat ever


hai korang harap sihat jak ya 

hari ni saya tak aktif coz saya bosan 
tapi yg bestnya saya tengok dunia kecil 2 best cerita ni kalau maw 
tengok bukak ajelah tv3 ok bye peeps 




peace of you 

Thursday, 1 March 2012

assalamualaikum semua

apa khabar saya ok jak . saya maw cerita nie auntie saya yg ceritakan dulu kepada saya so saya ceritakan lha kepada korang


ceritanya  begini
ada seorang budak lelaki ni kan
dia takut & geli ngan bulu asal dia 
jumpa bulu mesti  dia lari 
pada satu malam ahad,dia berada di dlm biliknya
jadi dia pun buatlah kerja rumahnya
jadi lepastu dia ternampak bulu terus dia lari kemasjid
dia kemasjid kan korang dia nampak lagi pakistan janggutnya tebal \
larilha lagi dia 
pergilha dia ke rumahnya
bapanya tanya "nak.kenapa kaw tercungap-cungap ni hah"?
dia pun menjawab "aq ternampak bulu pak".
bapak nya pun kata macam nie
"sini-sini masuk dalam sarung bapak".
dia pun masuk lah
sekali dia tengok atas ada bulu lagi bulu ermm ermm(faham-fahamlah)kan
bapanya kata kan korang 
"cabutlha bulu tu ya",

muka bapa nya jadi merah lucu korang


sampai sini jak izzah dapat cerita dgn korang jadi 
berseronok lha ya 


bye  
sila komen ya jangan tak komen pelempang kene nanti t
taw    


:) 

seeee youuuu

Wednesday, 22 February 2012

salam suka tak lagu baru blog izzah hehehe

assalamualaikum member saya ingat lagi waktu mula background saya tapi saya sruh kwan saya tukar sebab tu warna biru syay suka warna ungu 

cantikkan purple colour 

korang suka kha lagu korean snsd oh bestkan lagu dia saya suka dengar lagu oh bab dia punya video best taw 


kawan izzah nie baik orangnya bab dia lha yg edit saya punya blog .sebab dia lha blog saya cantik taw 

jika nak tahu sapa dia sila pergi ke laman web ini 

http://syaqhirahsweetie.blogspot.com 

sesiapa yg berminat sila ke blog dia ok bye 


=) 
piss crack 

sila databg ke blog nya ya 

Tuesday, 21 February 2012

assalamualaikum apa khabar semua

ini maw beritahu ni lha kan ada seorang rakan izzah yg sangat memerlukan pengikutt yg lebih dari 2 @ 3 tapi maksimum 4 ye 




nama dia nurin ini blog dia http://nurein-diaryblogspot.com . 




sorry bab bagi post yg membosankan  






SEE YOU 

BYE

Sunday, 19 February 2012

Nurul Izzah!

 


Hai! Selamat Berkenalan! Nama aku Nurul Izzah binti Raman Lee! Aku lahir di Hospital Sabah! Aku tinggal di Sabah! Agamaku ISLAM! I love ALLAH! Hobi saya ialah membaca dan melayari internet! Saya sekolah di Sekolah Kebangsaan Bahagia dan SMK Kuhara! Saya berumur 14 tahun! Ok bye!