Wednesday, 22 February 2012

salam suka tak lagu baru blog izzah hehehe

assalamualaikum member saya ingat lagi waktu mula background saya tapi saya sruh kwan saya tukar sebab tu warna biru syay suka warna ungu 

cantikkan purple colour 

korang suka kha lagu korean snsd oh bestkan lagu dia saya suka dengar lagu oh bab dia punya video best taw 


kawan izzah nie baik orangnya bab dia lha yg edit saya punya blog .sebab dia lha blog saya cantik taw 

jika nak tahu sapa dia sila pergi ke laman web ini 

http://syaqhirahsweetie.blogspot.com 

sesiapa yg berminat sila ke blog dia ok bye 


=) 
piss crack 

sila databg ke blog nya ya 

Tuesday, 21 February 2012

assalamualaikum apa khabar semua

ini maw beritahu ni lha kan ada seorang rakan izzah yg sangat memerlukan pengikutt yg lebih dari 2 @ 3 tapi maksimum 4 ye 




nama dia nurin ini blog dia http://nurein-diaryblogspot.com . 




sorry bab bagi post yg membosankan  






SEE YOU 

BYE

Sunday, 19 February 2012

Nurul Izzah!

 


Hai! Selamat Berkenalan! Nama aku Nurul Izzah binti Raman Lee! Aku lahir di Hospital Sabah! Aku tinggal di Sabah! Agamaku ISLAM! I love ALLAH! Hobi saya ialah membaca dan melayari internet! Saya sekolah di Sekolah Kebangsaan Bahagia dan SMK Kuhara! Saya berumur 14 tahun! Ok bye!

 

Saturday, 18 February 2012

Monday, 13 February 2012

mintak mintak lah pakcik ku belikan basikal amin fyuhhhhh

nye 
harap adik q pun dapat basikal jugak . kepada semua member jgn cemburur ya ok.taksabar ohmy god please terbaik dlam hidup  tolong lah  aq pun nak adeq . eh soorry guy aq cakap sama adek ku tadi 





jangan tak tengok soorry bab izzah masukkan post yg tak besst sngat nie byyegus terbaik fiuuhhhhh