Saturday, 7 April 2012

nama baru blog hehehehe




hai korang  dah pergi ke blog tue . best kan lagu  dia hehehehehe lain kali pergi lagi ya and follow hehehehe

Friday, 6 April 2012

terima kasih kerana jadi member terutama rien & qrah

assalamualaikum semua just for myh member only ok sila tengok ya video ini tolong bagi komen ye


HAI KORANG


 HAISH lamanya tak berceloteh penat btul coz hari hari ni asyik bwat keja rumah aje bosanlha eh korang dha lawat kha yg link saya bagi tu . tue kawan izzah punya link dia dha follow dha izzah punya blog nie so korang pun follow jua ya 



















bye seeeeeeeee youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

peacee crackkk

what ever lha yg penting korang comment ok



bye hhehehehe

Thursday, 5 April 2012

kawan punya blo g sila ikuti

please follow this blog 
nurien-diary.blogspot.com

Cantik tak blog izzah . syaqhirah yg edit balik hihihi



hai korang . apa khabar nasib baik sempat buka blog nie kalau tak langsung takda papa ^_^ biasa  tahun 6 maw UPSR  tahun nie itu lha tak sempat hehehe bye korang