Friday, 29 June 2012

Cerita tentang orang yg sgt diminat




Hai korang,lama izzah tak update blog kan ! 
hehehehe saja lah 
coz tak sempat gitu
ha ni izzah maw ceritakan tentang my lovely nie 
nak tengok orang nya?
nie dia:-

comel dan handsome kan?
cute betul hahahahahaha
comel sgt 

bye korang sampai sini jak
izzah ceritakan ok ? 

 

Sunday, 3 June 2012

lama tak update blog


huh lamanya tak update blog. kesian blog izzah kan 
 hari nie izzah update blog sebab hair nie cuti bestnya dapat update blog kan koranga dah update blog korang . update lha jangan mcm izzah  kadang  kadang jak update blog itu pun
 kalaw ada masa 
.benci betul nasib baik hari ni syaqhirah tolong kalaw tak hmm.
alamatnya jelek lha blog izzah nie kan korang
  huh bosan jugak 
kalaw tak update blog nie \
eh jap korang baru baru nie izzah pegi perkhemahan taw best 
korang penah pegi berkhemah ke  kalau penah kongsi lah pengalaman korang
dekat blog izzah nie ya bye